Gaziantepspor'un konuğu Kasımpaşa

- Ligde maç eksiğiyle son sırada yer alan kırmızı-siyahlılar, yarın Kasımpaşa ile karşılaşacak - Teknik direktör Uygun: "Herkesi Gaziantep Arena'ya bekliyoruz"


GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Süper Lig'de son sırada bulunan Gaziantespor, 24. hafta maçında yarın Kasımpaşa'yı konuk edecek.

Gaziantep Arena'da saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

Geride kalan 23 haftada, bir maç eksiğiyle 16 puan toplayarak 18. ve son sırada bulunan kırmızı-siyahlı ekip, Kasımpaşa'yı mağlup edip, ligde kalma umutlarını artırmak amacında.


- Uygun'dan taraftara çağrı


Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yarınki maç öncesi taraftarlara destek çağrısında bulundu.

Kasımpaşa karşısında taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını anlatan Uygun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Taraftarımızın desteğiyle puanlar kazanabileceğimiz bir maç bizi bekliyor. Yarın herkesi Gaziantep Arena'ya bekliyoruz. El ele vererek bu zorlu günleri geride bırakalım. Bu takım düşmeyecek. Bu kutlu yürüyüşümüzde beraber olalım." diye konuştu.

Meteoroloji uyardı çöl sıcakları geliyor Kırkpınar sonuçları belli oldu 2024-KPSS Branş Bazında Sıralamalar Güncellendi Togg’dan Sıfır Faizli Kredi Kampanyası Otomotiv ihracatında tarihi rekor Şehit sayısı 8'e yükseldi