Gaziantepspor deplasmanda kayıp

- Kırmızı-siyahlılar, bu sezon deplasmanda çıktığı 5 maçta da galibiyet elde edemedi


GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, bu sezon deplasmanda çıktığı maçlarda galibiyet sevinci yaşayamadı.

Sezona kadrosunda önemli değişiklikler gerçekleştirerek başlayan kırmızı-siyahlılar, deplasmanlardaki performansıyla taraftarını üzdü.

Sezon başından bu yana 5 dış saha maçına çıkan Gaziantep ekibi, henüz galibiyet alamadı. Sadece 2 beraberlik elde eden Gaziantepspor, gol yollarında da etkili olamadı.

Gaziantepspor, geride kalan hafta Aytemiz Alanyaspor maçında bulduğu 3 gol dışında 4 dış saha müsabakasında sadece bir kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde ise 8 gol gördü.

Ligin geride kalan bölümünde topladığı 11 puanla 10. sırada bulunan Gaziantepspor, takımların deplasmanda gösterdiği performans göz önünde bulundurulduğunda ise 2 puanla 16. sırada yer alıyor.

Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Nikah memuru imamın dua etmesine engelledi Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi Atanacak öğretmen sayısı açıklandı Gazze'de ateşkes umutları suya düştü