Gaziantep Büyükşenir Belediyespor'da transfer çalışmaları

- Sportif direktör Güneş: - "3-4 oyuncu daha gelecek. Onlar da geldiğinde herkesin 'süper' diyebileceği takım halini alacağız"

GAZİANTEP (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un sportif direktörü Ali Güneş, 3-4 oyuncunun daha kısa sürede transferinin gerçekleşeceğini bildirdi.

Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin güçlü ekiplerinden birisi olma yolunda çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Bu kapsamda yapılan transfer çalışmalarında önemli mesafelerin kaydedildiğini ifade eden Güneş, 3-4 oyuncunun daha kısa sürede aralarına katılacağını vurguladı.

Yeni sezonda taraftara keyifli maçlar izletmeyi arzuladıklarını dile getiren Güneş, "Bu sene seyir zevki yüksek, rahat gol atan takım olmak istiyoruz. 3-4 oyuncu daha gelecek. Onlar da geldiğinde herkesin 'süper' diyebileceği takım halini alacağız." diye konuştu.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Tatil için en çok aranan ülke Türkiye