Galatasaray Kayserispor maçı canlı izle

Bugün oynanacak olan Galatasaray Kayserispor maçının oynanacağı kanal ve canlı yayını vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Spor Toto Süper Lig yeni haftada bugün Galatasaray Kayserispor maçı oynanacak. Maçı canlı olarak takip etmek isteyen vatandaşlar maçın canlı yayınlanacağı kanalı merak ediyor. 

Türk Telekom stadında karşı karşıya gelecek olan sarı kırmızılı renkdaş rakiplerin arasında oynanacak maç sporseverler tarafından merakla bekleniyor. 

MAÇ HANGİ KANALDA?

Sarı kırmızılı takımın taraftarları ve sporseverler tarafından merak edilen konulardan biri de maçın yayınlanacağı kanal oldu. Vatandaşlar bu konu için internet üzerinden sıkça araştırma yapıyor. Peki Galatasaray ve Kayserispor arasından bu akşam oynanacak maç hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte yanıtı: Sarı kırmızılı rakipler arasında oynanacak maç BeIN Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlacaktır. (İzlemek İçin Tıklayınız)

İLK 11 BELLİ OLDU

Öte yandan maçla ilgili maçtan önce bilgilerde belli olmaya başladı. İşte ilk 11 ve diğer ayrıntılar:

Galatasaray XI: Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Nagatomo, Fernando, Ndiaye, Belhanda, Feghouli, Emre Akbaba, Diagne.

Kayserispor XI: Lung, Lopes, Kana Biyik, Levent, Kucher, Sapunaru, Hasan Hüseyin, Deniz, Chery, Umut, Kravets.

Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak ve saat 19:00'da başlayacak müsabakayı hakem Arda Kardeşler yönetecek.

Kritik karşılaşma öncesinde iki takımın da ilk 11'i belli oldu.

Mbaye Diagne bu sezon Kasımpaşa ve Galatasaray formalarıyla Süper Lig'de 26 GOL atarken, Kayserispor takım halinde 27 GOL bulabildi.

Fatih Terim ile Hikmet Karaman'ın Süper Lig'de teknik direktör olarak karşılaştığı altı maçta Terim yenilgi yüzü görmedi (5G 1B).

Süper Lig'de teknik direktör olarak Kayserispor ile karşılaştığı altı maçtan da galip ayrılan Fatih Terim'in, lig kariyerinde daha fazla maça çıkarak 0'lük galibiyet yüzdesi elde ettiği tek rakibi Göztepe (8 maç).

Kayserisporlu Deniz Türüç'ün Süper Lig kariyerinde dış sahada en fazla GOL katkısı yaptığı iki deplasmandan biri Galatasaray (3 asist, Fenerbahçe ile birlikte).

Süper Lig'deki son üç deplasman maçının ikisini kazanan Kayserispor (1M), aynı sayıda galibiyeti bundan önceki 18 dış saha karşılaşmasında elde edebilmişti (4B 12M).

Kayserispor bu sezon ligde rekip ceza sahalarında topla en az buluşan takım iken (356), Galatasaray bu alanda ligin en iyi üçüncü takımı (678).

Galatasaray ile İstikbal Mobilya Kayserispor, Süper Lig'de 27 kez karşılaştı. Galatasaray bu 27 maçın sadece ikisinde rakibine mağlup oldu (15G 10B).

Galatasaray'ın Süper Lig'de Kayserispor'u ağırladığı son dört maçta taraflar ikişer kez kazandı. Bundan önceki dokuz maçta ise Galatasaray yenilgi yüzü görmemişti (7G 2B).

Süper Lig'de 14 maçtır yenilmeyen Galatasaray (9G 5B), ligde devam eden en uzun serinin sahibi. Sarı kırmızılılar, aynı zamanda evinde oynadığı son 33 lig maçı da kaybetmedi (28G 5B) ve tarihindeki en uzun ikinci yenilmezlik serisini yaşıyor.

Galatasaray, Süper Lig'in 29. haftasında Kayserispor'u ağırlıyor. Bu maçın canlı anlatımını an be an sizlere aktaracağız.

Kayserispor'un Galatasaray karşısında 11'i: Lung, Lopes, Kana Biyik, Levent, Kucher, Sapunaru, Hasan Hüseyin, Deniz, Chery, Kravets, Umut Bulut

Galatasaray'ın Kayserispor karşısında 11'i: Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Nagatomo, Fernando, Ndiaye, Belhanda, Emre Akbaba, Feghouli, Diagne

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti