Filistin Devlet Başkanı Abbas, Kuveyt'te

KUVEYT (AA) - Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile bir araya geldiği bildirildi. Kuveyt haber ajansı...

KUVEYT (AA) - Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile bir araya geldiği bildirildi.

Kuveyt haber ajansı KUNA'ya göre, başkentin güneyindeki Havalli ilindeki Beyan Sarayı'nda gerçekleşen görüşmeye Kuveyt Veliahtı Şeyh Nevvaf el-Ahmed de katıldı.

Görüşmede iki ülke arasındaki ilişkilerin farklı alanlarda güçlendirilmesi, iş birliğinin artırılması ve bölgesel gelişmelerin ele alındığı belirtildi.

Filistin Devlet Başkanı Abbas, Dışişleri Bakanı Riyad el-Maliki ve üst düzey yetkililerden oluşan bir heyet eşliğinde iki günlük ziyaret için bugün Kuveyt'e gelmişti.


Fenerbahçe deplasmanda 10 kişiyle kazandı Aldığı cezadan sonra Demirtaş'tan ilk yorum Cevdet Yılmaz'dan "tasarruf" açıklaması Bahçeli'den başörtülü hakime karşı çıkanlara tepki Birine beraberlik yetiyor, diğerine galibiyet şart Cumhurbaşkanından "sokak köpekleri" talimatı