Feyenoord ligde ilk kez galip gelemedi

- Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Feyenoord, ligin 10. haftasında konuk ettiği Ajax ile 1-1 berabere kaldı


İSTANBUL (AA) - UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin bulunduğu A Grubu'nda yer alan Feyenoord, Hollanda Birinci Futbol Ligi'nin (Eredivisie) 10. haftasında ağırladığı Ajax ile 1-1 berabere kaldı.

Rotterdam kentindeki De Kuip Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da gol atamayınca devreye 0-0 beraberlikle gidildi.

Ajax, 55. dakikada Kasper Dolberg'in golüyle 1-0 öne geçse de eski Fenerbahçeli futbolcu Dirk Kuyt'un 85. dakikada attığı golle karşılaşma 1-1 sona erdi.

Bu sezon ligde oynadığı 9 maçı da kazanan Feyenoord, bu sonuçla ilk kez galibiyet alamasa da 28 puanla liderliğini sürdürdü ve ikinci sıradaki Ajax ile 5 arasındaki puan farkını korudu.


Ekonomide önlemler meyvesini veriyor Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk finalist Beşiktaş Türkiye'nin ikinci uzay yolculuğu başlıyor Atanacak öğretmen sayısı açıklandı Kripto paralardan iki ayrı vergi alınacak Özgür Özel ile Devlet Bahçeli görüştü