Fenerbahçe Ülker, Pınar Karşıyaka'yı 94-83 yenerek seride 2-0 öne geçti

Beko Basketbol Ligi Play Off Yarı Final ikinci maçında, Fenerbahçe Ülker, Pınar Karşıyaka'yı yine mağlup etti ve seride 2-0 öne geçti.Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da oynanan maçta Fenerbahçe Ülker baştan sona önde götürdüğü mücadeleyi...

Beko Basketbol Ligi Play Off Yarı Final ikinci maçında, Fenerbahçe Ülker, Pınar Karşıyaka'yı yine mağlup etti ve seride 2-0 öne geçti.

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da oynanan maçta Fenerbahçe Ülker baştan sona önde götürdüğü mücadeleyi 94-83 kazanarak seride 2-0 öne geçti ve önemli bir avantaj elde etti.

İki takım arasındaki serinin 3. maçı 27 Mayıs Salı günü İzmir'de oynanacak. Fenerbahçe Ülker bu mücadeleyi de kazanırsa seride durumu 3-0 yapacak ve adını finale yazdıracak. Pınar Karşıyaka'nın kazanması durumunad ise serinin 4. maçı da İzmir'de oynanacak.

CİHAN

Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında Taksim Meydanı miting alanı değildir Yüksek İstişare Kurulu'ndan 'Yeni Anayasa' mesajı Taksim ısrarında polisler yaralandı FED altıncı kez aynı kararı aldı