Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda galibiyetle turladı

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 6. ve son haftasında Amed Sportif Faaliyetler'i 3-0 yenen sarı-lacivertli ekip, son 16 turuna yükseldi

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 6. ve son haftasında Spor Toto 2. Lig temsilcisi Amed Sportif Faaliyetler'i 3-0 yenerek son 16 turuna yükseldi. Doğrudan katıldığı gruplarda yaptığı 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgiyle 11 puan toplayan sarı-lacivertli takım, C Grubu'nu 13 puanlı lider Gençlerbirliği'nin ardından ikinci sırada tamamladı. Fenerbahçe, son 16 turunda D Grubu lideri Beşiktaş ile karşılaşacak.

Fenerbahçe'nin genç orta saha oyuncusu Salih Uçan, 3 yıl 9 ay 18 gün sonra sarı-lacivertli formayla resmi bir maçta gol sevinci yaşadı. Sarı-lacivertli takımda son golünü 7 Nisan 2013'te kaydeden Salih, Amed Sportif Faaliyetler maçının 8. dakikasında takımını 1-0 öne geçirerek, bin 389 gün sonra fileleri havalandırdı.

2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarında İtalya'nın Roma takımında kiralık olarak forma giyen Salih Uçan, Fenerbahçe kariyerinde Süper Lig'de 3, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 1 gol attı. Salih, Amed Sportif Faaliyetler filelerine gönderdiği golle, kariyerinde ilk kez bir Türkiye Kupası maçında skoru değiştirdi.

Sarı-lacivertli futbolcu, Robin van Persie'nin attığı ilk golün de pasını veren isim oldu.

Türkiye gri listeden çıkıyor Ekonomide önlemler meyvesini veriyor Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk finalist Beşiktaş Ölen öldüğüyle kaldı, aşılar geri çekiliyor KDV oranları artırılıyor iddiası İsrail, Refah kentine saldırıyor, Hamas direniyor