Fenerbahçe - Sivasspor Maçı

Spor Toto Süper Lig’in 30. Haftasında saha da Fenerbahçe ve Sivasspor karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe sivaspor maçı 3-2 kazandı

Spor Toto Süper Lig’de hafta sonu sahasında şampiyonluk için mücadele veren Fenerbahçe ile Sivassporu konuk etmeye hazırlanıyor. Fenerbahçe – Sivasspor maçı ne zaman oynanacak? Sivasspor – Fenerbahçe maçı ne zaman? Fenerbahçe – Sivasspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Sivasspor – Fenerbahçe deplasmanı

Süper Toto Süper Lig’in 30. Haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe Medicana Sivasspor ile oynayacak. Aynı puan ile birbirlerine takip eden Siyah-beyaz ve sarı-kırmızı takımların 1 puan gerisinde 63 puan la üçüncü sırada olan sarı – lacivertli takım liderlik yarışında geride kalmamak için maça sıkı hazırlanıyor.

Sivasspor Fenerbahçe maçı 9 Mayıs Cumartesi günü saat 19:00'da oynanacak. Halis Özkahya'nın yöneteceği mücadele, Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

İLK 11'LER:

MEDİCANA SİVASSPOR: Ertuğrul, İbrahim Öztürk, Kadir, Cicinho, Burhan, Fatih, Batuhan, Adem, Ümit, Mehdi, Aatif

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Bekir, Egemen, Caner, M. Topal, Emre, Diego, Alper, Sow, Emenike

Fenerbahçe'de  3 eksik
 Selçuk Şahin ve Bruno Alves kart cezalısı, Mehmet Topuz da sakatlığı nedeniyle Sivasspor karşılaşmasında oynamayacak.

Arnavutköy'de kura öncesi fiyatlar arttı Kılıçdaroğlu ve Akşener'den sonra Karamollaoğlu da Sudan liderinin oğlu Ankara'da toprağa verildi İliç'teki kayıp işçilerden ikisi daha ölü bulundu Krefeld’de tarihi gün: Açıktan ilk ezan okundu Enerji şirketlerinden motorin ve benzine gizli zam