Fenerbahçe, kupa finaline hazır

İSTANBUL (AA) - Ziraat Türkiye Kupası'nın finalinde yarın Diyarbakır'da Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada,...


İSTANBUL (AA) - Ziraat Türkiye Kupası'nın finalinde yarın Diyarbakır'da Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladığı belirtildi.

Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcuların, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından çift kale maçla sürdürdükleri idmanı, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladıkları bildirildi.

Fenerbahçe kafilesi, saat 15.45'te Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Diyarbakır'a gidecek.

Taksim Meydanı miting alanı değildir FED altıncı kez aynı kararı aldı Türkiye de davaya müdahil Yüksek İstişare Kurulu'ndan 'Yeni Anayasa' mesajı Taksim ısrarında polisler yaralandı Sakarya'da 8 gündür kayıp olan kişi ölü bulundu