Fenerbahçe Düzce'de

- Sarı-lacivertliler, İstanbul'daki ilk etap çalışmalarının ardından yeni sezon hazırlık kampı için Düzce'nin Kaynaşlı ilçesindeki Topuk Yaylası Tesisleri'ne geldi

DÜZCE (AA) - Fenerbahçe, İstanbul'daki ilk etap çalışmalarının ardından yeni sezon hazırlık kampı için Düzce'nin Kaynaşlı ilçesindeki Topuk Yaylası Tesisleri'ne geldi.

Sarı-lacivertlileri, Kaynaşlı gişelerinde bir grup taraftar tezahüratlarla karşıladı. Taraftarların tezahüratları üzerine Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve takımın yeni transferi Fransız orta saha oyuncusu Mathieu Valbuena, otobüsten indi.

Kocaman ve Valbuena'ya çiçek vererek, hatıra fotoğrafı çektiren taraftarlar, karşılamanın ardından Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'ne giden kafileye konvoy oluşturarak, eşlik etti.

Konvoy eşliğinde tesislere giren takımı, tesis müdürü Ayten Yıldırım ve personel çiçeklerle karşıladı.

Fenerbahçe, Düzce kampındaki ilk antrenmanını bugün yapacak.


3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Meteoroloji uyardı çöl sıcakları geliyor Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Kırkpınar sonuçları belli oldu Emniyet kararnamesi yayımlandı Togg’dan Sıfır Faizli Kredi Kampanyası