Eyüpsultan'da işyerinden hırsızlık

- İş yerinin kepenklerini kırıp içeri giren maskeli 4 kişinin, 60 bin lira değerinde cep telefonu ve tablet bilgisayarı çalma anları, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi

İSTANBUL (AA) - Eyüpsultan'da bir iş yerine giren maskeli 4 kişinin yaptığı hırsızlık, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Eyüp Rami Kışlası Caddesi'ndeki bir telefon satış mağazasının sahibi, sabah saatlerinde iş yerine geldiğinde kepenklerin kırılmış olduğunu ve hırsızlık yapıldığını görünce polis haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, iş yerinde inceleme yaptıktan sonra güvenlik kamerası görüntülerini izledi. Kayıtlarda, maskeli 4 kişinin iş yerinin kepenklerini kırıp içeri girdiği ve 60 bin lira değerinde cep telefonu ile tablet bilgisayarı çaldıkları görüldü.

Polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Emniyet kararnamesi yayımlandı Kırkpınar sonuçları belli oldu Meteoroloji uyardı çöl sıcakları geliyor