Evliliği 'prensesliğe' tercih etti

Japonya Prensesi Akihito, prenseslik unvanını kaybetmek pahasına evliliği tercih etti

Japonya İmparatoru Akihito'nun torunu Prenses Mako'nun evlilik hazırlığı içinde olduğu bildirildi.

Japon haber kanalı NHK TV'ye göre, Prenses Mako, kendisi gibi Tokyo'daki Uluslararası Hristiyan Üniversitesi (ICU) mezunu olan sınıf arkadaşı Kei Komuro ile hayatını birleştirecek.

Haberde, 25 yaşındaki Prenses Mako'nun kayak yapan, keman çalan ve iyi bir ahçı olan Komuro ile beş yıl önce Shibuya'da bir partide tanıştığı belirtilirken, çiftin son zamanlarda ayda bir kaç kez buluştuğu ifade edildi.

Komuro'nun, turizm sektöründe çalıştığı, Mako'nun, müstakbel eşini ailesiyle tanıştırarak onaylarını aldığı kaydedildi.

İmparatorluk Saray Ajansı, kanalın haberini doğrulamayı reddetti.

Japonya'da kadınlar tahta çıkamıyor.

Mako evlendikten sonra prenseslik unvanını kaybedecek.

Sözleşmeli personelin ücret tavanlarına zam 2024-KPSS Branş Bazında Sıralamalar Güncellendi Peugeot 3008'in hybrid modeli eylülde geliyor Şehit sayısı 8'e yükseldi Konut bir yatırım aracı olmaktan çıkarılmalı