Eskişehirsporlu futbolcular gelecekten umutlu

- Kırmızı-siyahlı futbolcu Mezenga: "Takımımızın performansından memnunum. Attığım goller takımımız için" - Hakan Çinemre: "Her şey Eskişehirspor için. Şampiyonluk yolunda herkes takıma katkı vermek için oynuyor"


ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirsporlu futbolcular Bruno Mezenga ve Hakan Çinemre, sezon sonunda şampiyonluğa ulamak istediklerini söyledi.

Kırmızı-siyahlı futbolcular Mezenga ve Hakan, kulübün internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Mezenga, önlerinde çok kritik maçlar olduğunu anımsatarak, fikstüre konsantre olduklarını kaydetti.

Takımın iyi performans göstermesinin kendisini de olumlu etkilediğini belirten Mezenga, "Sezona iyi başlamıştım, 3 tane gol bulmuştum. Bu önemliydi ama takımın performansı daha önemli. Takımımızın performansından memnunum. Attığım goller takımımız için. Takımımız ne kadar iyiyse ben de o kadar iyiyim dedi." ifadelerini kullandı.

Kırmızı-siyahlı takımın savunma oyuncusu Hakan Çinemre de Eskişehirspor'un şampiyonluk hedefinde şaşma olmadığını bildirdi.

Eskişehirspor'a daha çok katkı vermek istediğini anlatan Çinemre, "Yanımda kim oynarsa oynasın, biz hataları kapatmaya çalışıyoruz. Amacımız, hataları minimuma indirmek. Her şey Eskişehirspor için. Şampiyonluk yolunda herkes takıma katkı vermek için oynuyor." değerlendirmesini yaptı.


Sözleşmeli personelin ücret tavanlarına zam 2024-KPSS Branş Bazında Sıralamalar Güncellendi Peugeot 3008'in hybrid modeli eylülde geliyor Şehit sayısı 8'e yükseldi Konut bir yatırım aracı olmaktan çıkarılmalı