Eski HDP İl Başkanına PKK/KCK propagandasından gözaltı

- Kayseri'de sosyal medya hesaplarından terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptıkları ve Cumhurbaşkanına hakaret ettikleri belirlenen, aralarında eski HDP İl Başkanı ve oğlunun da bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik soruşturma kapsamında, aralarında eski HDP İl Başkanı ve oğlunun da bulunduğu 4 zanlı gözaltına alındı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, aralarında eski HDP İl Başkanı İ.T. ve oğlu H.T. ile A.T. ve R.G'nin sosyal medya hesaplarından terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptıkları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakarette bulunduklarını tespit etti.

Gözaltına alınan zanlılar, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.

Sudan liderinin oğlu Ankara'da toprağa verildi Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi Gazze'de ateşkes umutları suya düştü