Ertuğrul Sağlam ikinci galibiyetini aldı

- Teknik direktörlüğünü Ertuğrul Sağlam'ın yaptığı İran ekibi Traktör Sazi, ligde Gosterişi Fulad'ı 2-1 yendi


İSTANBUL (AA) - İran Birinci Futbol Ligi'nde Traktör Sazi, 23. hafta maçında Gosterişi Fulad'ı 2-1 mağlup etti.

Teknik direktörlüğünü Ertuğrul Sağlam'ın yaptığı Traktör Sazi, bir diğer Tebriz takımı Gosterişi Fulad ile karşı karşıya geldi.

Ligde 7. galibiyetini alan Traktör Sazi, puanını 28'e çıkararak 10. sıradaki yerini korudu.

Maçın ardından Instagram hesabından açıklamada bulunan Sağlam, "2. galibiyet. Zorlu mücadelede arkadaşlarımı kutluyorum. Destek olan herkese de teşekkürler. Gelişiyoruz ve çabalıyoruz." ifadelerini kullandı.

İzmir Çeşme'deki yangın giderek büyüyor Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Tıra arkadan çarpan Mercedes C200 pert oldu Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu