En Hamarat Benim Meltem kimdir, nerelidir?

En Hamarat Benim yarışmasındaki Meltem isimli yarışmacının kim ve nereli olduğu yarışmanın seyircisi tarafından merakla soruluyor.

En Hamarat Benim Meltem'in kim ve nereli olduğu merakla soruluyor. 

EN HAMARAT BENİM MELTEM KİMDİR?

Türkiye'nin sevilen yarışmalarından "En Hamarat Benim" bu hafta ünlü şef Meltem Alan Taşbaş'ı konuk ediyor. Daha önceki yarışmalarda elde ettiği başarılarla tanınan Taşbaş, bu kez "En Hamarat Benim"de hünerlerini sergileyecek.

Meltem Alan Taşbaş, 1986 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Şu anda 37 yaşında olan Taşbaş, aşçılık kariyerine genç yaşlarda adım attı. Çeşitli restoranlarda şeflik yaparak deneyim kazanan Taşbaş, evliliği sonrası mesleğine ara verdi ve iki çocuğun annesi oldu.

"ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ" VE "MASTERCHEF" BAŞARILARI

Şef Taşbaş, "Zuhal Topal'la Yemekteyiz" programında kazandığı 37 puanla dikkatleri üzerine çekti ve bu yarışmadan birincilikle ayrıldı. Ardından "Masterchef" yarışmasına katılarak geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

"En Hamarat Benim" yarışmasında Taşbaş, Esra Aydoğdu, Tuğçe Sökesoğlu, Mehmet Sur ve Ercan Uçar gibi yetenekli rakiplerle yarışacak. Şef, bu zorlu rekabette birincilik için mücadele edecek.

Meltem Alan Taşbaş'ın Instagram hesabı @meltemalantasbas'ta, mutfakta geçirdiği lezzet dolu anlar ve günlük yaşamından kesitler bulunuyor. Takipçileri, şefin hayatına ve yemek maceralarına bu hesap üzerinden ulaşabiliyor.

"En Hamarat Benim" yarışmasında Taşbaş'ın performansı merakla bekleniyor. Şef, mutfaktaki yetenekleri ve yemek bilgisiyle izleyicileri etkilemeye hazırlanıyor. Bu hafta ekran başındaki izleyiciler, Taşbaş'ın yetenekleri ve lezzetleriyle büyülenecek.

Sudan liderinin oğlu Ankara'da toprağa verildi İliç'teki kayıp işçilerden ikisi daha ölü bulundu Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Ekmek spekülatörleri yeniden devrede Şifalı bitkilerle yaralarını tedavi etti Kiralık IBAN mağduru 8 ay hapis yattı