Elektronik Dart Avrupa Şampiyonası

- Türkiye, organizasyonda 2 altın, 1 gümüş, 3 bronz madalya kazandı


ANKARA (AA) - İtalya'da düzenlenen Elektronik Dart Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye, 2 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya elde etti.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, yıldız kızlarda Pelin Kösten ve genç kızlarda Emine Dursun Avrupa şampiyonluğuna ulaşırken, genç erkeklerde Mehmet Ali Varhan Avrupa ikincisi, genç kızlarda Melissa Mukaddes Doğan ve büyük kadınlarda Hatice Sinem Şengül Avrupa üçüncüsü oldu.

Takım müsabakalarında mücadele eden Genç Milli Takım da başarılı bir performans sergileyerek Avrupa üçüncülüğüne ulaştı.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Mutlu Türkmen, okul sporlarında dart branşının yaygınlaşmasıyla çok güçlü bir altyapıları oluştuğunu belirterek, "Bireysel yarışmaların yapıldığı 6 kategoriden ikisinde şampiyon, birinde ikinci ve bir diğerinde üçüncü olduk. Özellikle genç sporcumuzun büyüklerde madalya alması son derece önemli. Ayrıca Avrupa'nın köklü ülkeleri ile başa baş mücadele vererek genç takımlarda üçüncü olduk. Başarılarımızın artarak devam edeceğine inanıyorum." ifadelerini kullandı.

İzmir Çeşme'deki yangın giderek büyüyor Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Tıra arkadan çarpan Mercedes C200 pert oldu Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu