Edirne, Kırklareli, Tekirdağ'da hissedilen deprem

Son Dakika: Bulgaristan'da meydana gelen deprem Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale illerinde de hissedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Bulgaristan'ın Plovdiv kentinde saat 14.01'de 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi de depremin büyüklüğünü 4.7 olarak duyurdu.

 Bulgaristan’ın güneydoğusundaki Filibe şehrinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Bulgaristan Bilimler Akademisine (BAN) bağlı Merkez Rasathane, 4,5 büyüklüğündeki depremin merkez üssünün, Filibe’nin kuzeydoğusunda ve 2 kilometre derinliğinde olduğunu açıkladı.

Deprem ülkenin güney komşusu Yunanistan ve kuzey komşusu Romanya’da da hissedildi.

Paniğe neden olan depremde, can veya mal kaybı olup olmadığına ilişkin bilgi paylaşılmadı.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Tatil için en çok aranan ülke Türkiye