Eczacıbaşı VitrA, Uralochka-NTMK'ya konuk olacak

- Eczacıbaşı VitrA, Voleybol CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Rusya'nın Uralochka-NTMK takımıyla yarın deplasmanda karşılaşacak


İSTANBUL (AA) - Eczacıbaşı VitrA, Voleybol CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. hafta maçında yarın Rusya'nın Uralochka-NTMK takımına konuk olacak.

Türkiye'den VakıfBank, Almanya'dan Dresdner ve Rusya'dan Uralochka-NTMK takımlarının yer aldığı D Grubu'nda mücadele eden Eczacıbaşı VitrA, 1 galibiyet ve 1 yenilgiyle 2. sırada yer alıyor. 2'de 2 yapan VakıfBank ise grupta lider durumda bulunuyor.

Turuncu-beyazlı takım, rakibini yenerek gruptan çıkma adına avantaj elde etmek istiyor. CEV Şampiyonlar Ligi statüsü gereği 4 grupta liderler, doğrudan play-off'a yükselecek. En iyi 2 grup ikincisi de adını play-off'a yazdıracak.

Rusya'nın Ekaterinburg kentindeki DIVS Uralochka Spor Salonu'nda yapılacak maç TSİ 17.00'de başlayacak.

Hava sıcaklıkları bir anda düşecek İşsizlik oranı yüzde 8,6'ya kadar geriledi AK Parti "Neden oy vermediniz" anketi yaptırdı Dolar uzun aradan sonra 32 TL'nin altına geriledi Evlilik kredisi 10 gün sonra hesaplara yatıyor Bitcoin Volatilitesi Azalıyor