Dünya Genç Kadınlar Boks Şampiyonası

- Hindistan'da düzenlenecek organizasyonda 7 milli sporcu ringe çıkacak


ANKARA (AA) - Hindistan'da düzenlenecek Dünya Genç Kadınlar Boks Şampiyonası, 19 Kasım'da başlayacak.

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, yaptığı açıklamada, Guwahati'deki organizasyonda 7 milli boksörün ringe çıkacağını belirtti.

Sporcuların iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini vurgulayan Gözgeç, şu ifadeleri kullandı:

"2018 Gençlik Olimpiyatları'na kota veren bir organizasyon. Bu nedenle son derece önemli. Dünya Şampiyonası'nda 51 kiloda Beyza Saraçoğlu, 57 kiloda Havva Nur En, 60 kiloda Zeynep Gedikli, 64 kiloda Çağla Aluç, 69 kiloda Cansel Oltu, 75 kiloda Selma Karakoyun ve artı 81 kiloda Sueda Şahin ülkemiz adına madalya için ringe çıkacak. Hepsine başarılar diliyorum."

Şampiyona, 26 Kasım'da yapılacak final müsabakalarıyla sona erecek.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Tatil için en çok aranan ülke Türkiye