Diyarbakır'da iki ilçe belediyesine kayyum atandığı iddiası

- Valilik: - "Bu aşamada yapılan bir kayyum ataması bulunmamaktadır"

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır Valiliği, merkez Sur ile Silvan ilçe belediyelerine kayyum atanmasına ilişkin, bu aşamada yapılan bir kayyum atamasının bulunmadığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, bazı basın organlarında, Sur ve Silvan belediyelerine kayyum atandığı yönünde haberlerin yer aldığı belirtildi.

Açıklamada, "Bu aşamada yapılan bir kayyum ataması bulunmamaktadır. Kayyum ataması yapıldığı takdirde açıklamada bulunulacaktır." ifadelerine yer verildi.


İzmir Çeşme'deki yangın giderek büyüyor Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Tıra arkadan çarpan Mercedes C200 pert oldu Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu