Dinar Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nden örnek çevre projesi

Dinar Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri temiz bir çevre amacıyla ‘Temiz ve Sağlıklı Bir Dinar İçin Hep Beraber El Ele’ isimli bir proje çalışması yapıyor.

Dinar Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri temiz bir çevre amacıyla ‘Temiz ve Sağlıklı Bir Dinar İçin Hep Beraber El Ele’ isimli bir proje çalışması yapıyor.

Pazarcı esnafına ve alış veriş yapmaya gelen vatandaşlara broşür dağıtılırken, sözlü olarak da sık sık ellerin yıkanması, yerlere çöp, sigara izmariti atılmaması, yerlere tükürülmemesi hususunda hatırlatmalarda bulunuldu. Milli Eğitim Şube Müdürü Caner Özdemir’in de destek verdiği proje kapsamında Okul Müdürü Ramazan Koç da öğretmen ve öğrenciler pazar yerinde el broşürü dağıttı.

Okul Müdürü Koç, Dinar Anadolu Sağlık Meslek Lisesi olarak toplum hizmeti çalışması kapsamında birlikte yaşanan ilçede daha temiz bir çevre için ‘Temiz ve Sağlıklı Bir Dinar İçin Hep Beraber El Ele’ projesini hazırladıklarını ifade etti. Koç, şöyle dedi: "Proje kapsamında, özellikle salı gününü seçmemizdeki amacımız, halk pazarının olması ve daha çok insana ulaşabileceğimizdir. Üzülerek belirtmemiz gerekirse, toplumumuzun büyük bir kısmının kişisel temizlik ve çevre temizliği konusunda duyarlı olmadıklarını görmekteyiz. Amacımız, insanlarda sağlıklı bir çevre bilinci oluşturabilmek. Bunu yaparken de sağlığın yolu temizlikten geçer düşüncesi ile okul idaresi ve öğrenciler olarak birlikte içinde yaşadığımız topluma katkıda bulunabilmek amacıyla ‘Temiz ve Sağlıklı Bir Dinar İçin Hep Beraber El Ele’ sloganı ile pazar yerinde broşür dağıtmaya karar verdik. Projemizin başarılı olacağına inanıyoruz. Dinar halkının da bizlere destek vererek temiz ve sağlıklı bir çevre oluşturma konusunda katkıları olacağını düşünüyoruz.” dedi.


CİHAN

Tamamen dondurulmuş beyin tekrar çalıştırıldı Erkan Yolaç hayatını kaybetti Cevdet Yılmaz'dan "tasarruf" açıklaması Aracını ilana koyan pişman olup geri çekiyor Aile hekimlerine yeni ilaç yazma yetkisi Aldığı cezadan sonra Demirtaş'tan ilk yorum