Dinamo Kiev berabere kaldı

- Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Dinamo Kiev, Ukrayna Premier Ligi'nde Vorskla deplasmanından 1 puanla ayrıldı

ANKARA (AA) - Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Dinamo Kiev, Ukrayna Premier Ligi'nin 17. haftasında deplasmanda Vorskla ile 2-2 berabere kaldı.

Poltava kentindeki Oleksiy Butovskyi Vorskla Stadı'nda oynanan maçta Dinamo Kiev, 5. dakikada Sergiy Sydorchuk, 14. dakikada ise penaltıdan Andriy Yarmolenko'nun golü ile 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı.

Ev sahibi Vorskla, 15. dakikada Sanjar Tursunov, 34. dakikada ise Pavlo Rebenok ile ağları sarsarak skoru 2-2'ye getirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda iki takım da yakaladığı gol fırsatlarından faydalanamadı ve taraflar maçtan 1 puanla ayrıldı.

Dinamo Kiev bu skorla ligde maç fazlasıyla puanını 37'ye yükseltirken, 44 puanlı Shakhtar Donetsk'in ardından ikinci sıradaki yerini korudu.

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda iddiası kalmayan Dinamo Kiev ile 6 Aralık Salı günü deplasmanda karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, karşılaşmadan 3 puanla ayrılması halinde doğrudan üst tura çıkacak.


İzmir Çeşme'deki yangın giderek büyüyor Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Tıra arkadan çarpan Mercedes C200 pert oldu Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu