Denizlispor, Perovic'i transfer etti

DENİZLİ (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, geçen sezon Alanyaspor'da forma giyen Sırp golcü futbolcu Slavko Perovic ile 1 yılı opsiyonlu, 2 yıllık...


DENİZLİ (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, geçen sezon Alanyaspor'da forma giyen Sırp golcü futbolcu Slavko Perovic ile 1 yılı opsiyonlu, 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Denizlispor Kulübü Asbaşkanı Taner Atilla'nın Alanyasporlu yöneticilerle bonservis sorununu çözmesinden sonra 27 yaşındaki Perovic, 1 yılı opsiyonlu, 2 yıllık sözleşmeye imza attı. Golcü futbolcu ile sözleşme imzalanması, kulübün sosyal medyadaki sayfalarından da duyuruldu.

Yeşil-siyahlı takımın, Alanyasporlu eski oyuncusu Barış Örücü'yü de transfer etmek için görüşmeler yaptığı belirtildi.

Diğer yandan, Denizlispor, Afyon Arena'da normal süresi golsüz biten maçta Manisaspor'u seri penaltılarla 4-3 yenerek Afyon Demokrasi Kupası'nın sahibi oldu.

Yeşil-siyahlılar, yarın saat 19.00'da Denizli Atatürk Stadı'nda Fethiyespor'la hazırlık maçı yapacak.


Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Nikah memuru imamın dua etmesine engelledi Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi Gazze'de ateşkes umutları suya düştü