Denizli’de sigara kaçakçılığı

- Polis, tırın kum yüklü dorsesinde 185 bin paket kaçak sigara ele geçirdi, bir kişi gözaltına alındı

DENİZLİ (AA) - Denizli’de, tırın kum yüklü dorsesinde 185 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Denizli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şehir dışından getirilen kaçak sigaraların çevre illere sevk edileceği yönünde ihbar üzerine çalışma başlattı.

Çalışma sonrası Gümüşler Mahallesi'nde durdurulan tırda ve kum yüklü dorsesinde yapılan aramada, kumun altında gizlenmiş 185 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Sigara paketleri üzerinde, sinema oyuncusu Necati Şaşmaz'ın fotoğraflarının bulunması ve "Murat Alamdar" yazması dikkati çekti.

Tır sürücüsü E.Ç, gözaltına alındı.


3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Tatil için en çok aranan ülke Türkiye