Denizli'de demokrasi nöbeti devam ediyor

Denizli'de 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda bir araya gelen vatandaşlar, demokrasi nöbetine devam ediyor.

Denizli'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki amacıyla 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda bir araya gelen her yaştan çok sayıda kişi, demokrasi nöbetini sürdürüyor.

Sivil toplum örgütlerinin öncülüğünde ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan vatandaşlar, yağmura rağmen meydanı terk etmeyerek darbe girişimine tepki gösterdi.

Nöbete katılanlardan Muhammet Bekir Ege, Türk milletinin 15 Temmuz'da nasıl bir millet olduğunu tankların tüfeklerin önüne yatarak gösterdiğini dile getirdi.

Darbe girişimine karşı yediden yetmişe hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun, milletin bir ve bütün olarak hainlerin karşısında durduğunu ve bu hain girişimin püskürtüldüğünü ifade eden Ege, "Netice olarak milletimizin birliği bütünlüğü, bütün meydanlara yansımıştır. 15 Temmuz'dan beri sabahlara kadar vatandaşlarımız demokrasi nöbetini sürdürerek hainlerin karşısında durmaya devam etmiştir." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 7 Ağustos'ta Yenikapı'da gerçekleştirilecek mitinge siyasi partilerin genel başkanlarını davet ettiğini hatırlatan Ege, şunları söyledi:

"Ben inanıyorum ki o gün, meydanlarda CHP'lisi, MHP'lisi, AK Parti'lisi, hep birlikte bir ve bütün olarak bütün dünyaya nasıl bir millet olduğumuzu, hainlerin karşısında birlik ve beraberlik içerisinde olacağımızı gösterecektir. Bu davete siyasi liderlerin katılması, milletimizin birliğinin bütünlüğünün mesajı olacaktır. İnşallah Kılıçdaroğlu da tarihi bir fırsat olan bu mitinge katılarak milletimizin birliğini, bütünlüğünü bütün dünyaya gösterir."

İsmail Çelik de insanların yağmura rağmen meydanlarda olduğuna işaret ederek şöyle konuştu:

"Sağcısıyla solcusuyla bütün partilerden, her görüşten insan bu meydanları doldurmaya devam ediyor. Aynı şekilde Sayın Cumhurbaşkanımızın daveti ile bu hafta sonu Yenikapı'da yapılacak mitinge de bütün siyasi partilerden, darbeye karşı olan, onuruyla mücadele etmek isteyen herkesin orada olması gerekiyor. Devletimizin varlığı birliği buna bağlı."
İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında