Darmaduman neden final yaptı?

Darmaduman dizisi neden final kararı aldı sorusu henüz 9 bölümü yayınlanan dizinin hayranları tarafından merakla soruluyor.

Darmaduman neden final yaptı, neden erken bitti soruları dizinin hayranlarınca merakla soruluyor. 24 Aralık Cumartesi akşamı 9. bölümü ile ekrana gelen Darmaduman dizisi final bölümüyle seyircinin karşısına çıktı. Peki, Darmaduman neden final yaptı?

DARMADUMAN NEDEN FİNAL YAPTI?

FOX TV'de son iki yıl içerisinde yayınlanan onlarca dizi erken final yaparak ekrana veda etti. Tamamen "parasal kaygılarla" hazırlanan dizilerin beklenen verimi vermemesi üzerine kanal yönetimi anında dizilerin fişini çekiyor. FOX TV'nin parasal kaygı politikasının son kurbanı ise "Darmaduman" dizisi oldu. 

İlk bölümü 27 Ekim 2022 tarihinde yayınlanan FOX TV’nin yeni dizisi Darmaduman, 9. bölümde final kararı aldı.

Yapımcılığını Kerem Çatay’ın üstlendiği Ay Yapım imzalı Darmaduman dizisinin yönetmenliğini Deniz Yorulmazer üstleniyor, senaryosunu Damla Serim yazıyordu.

Başrollerinde Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora, Nur Fettahoğlu gibi başarılı isimler yer alıyordu.

Reytinglerde bekleneni karşılayamayan Darmaduman dizisi, final bölümüyle ekranlara gelecek.

Final bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanan Darmaduman'da Derin, Kerem ile sevgili olduğunu açıklıyor.

Dizinin başrollerini Aslıhan Malbora, Mert Yazıcıoğlu, Aytaç Şaşmaz, Hafsanur Sancaktutan, Necip Memili ve Nur Fettahoğlu paylaşmaktadır.

Deniz Yorulmazer’in yönettiği Darmaduman dizisi Fox TV ekranlarında izleyici karşısına çıkmaktadır. Darmaduman oyuncu kadrosu ve konusu sayesinde dikkatleri üzerine çekmiş olsa da beklediği reytingleri alamamıştır. Bunun üzerine dizinin yapımcıları gün değişikliğine gitmiş ve dizisi cumartesi günleri yayınlanmaya başlamıştır. Ancak bu gün değişikliği de dizinin reytinglerine etki etmemiştir. Kısacası, Darmaduman dizisi beklediği başarıyı elde edemediği için bitecektir.

Beverly Hills, 90210’dan uyarlanan Darmaduman dizisini yapımcıları düşük reyting sebebiyle final kararı almıştır. Dizinin sevenleri, Darmaduman’ın ne zaman final yapacağını da merak etti. Bizlerde bu nedenle dizinin final tarihini araştırdık. Bundan dolayı da sayfamızdan paylaşacağız. Fox TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Darmaduman dizisi 24 Aralık cumartesi akşamı yayınlanacak olan 9. bölümüyle ekranlara veda edecektir.

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır