Çocukları korumak için hükümetten 'komisyon' kararı

Bakanlar Kurulu'nun bugünkü toplantısında çocukların korunmasına yönelik yasal çalışmalar yürütmek üzere bakanlardan oluşan bir komisyon kurulması kararı alındı.

Sonhaberler.com | Haber Merkezi

Ankara'da Cumhurbaşkanlığında bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu'nun toplantısında çocuk istismarının önüne geçilmesi, çokların korunmasına yönelik yasal çalışmalar yürütmek üzere bakanlardan oluşan bir komisyon kurulması kararı alındı. Kurulacak komisyonda adalet ve içişleri de dahil olmak üzere çok sayıda bakan yer alıyor.

İzmir Çeşme'deki yangın giderek büyüyor Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Tıra arkadan çarpan Mercedes C200 pert oldu Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu