Coca-Cola İçecek'ten açıklama

- Coca-Cola İçecek, Coca-Cola Beverages Africa hisseleri için teklif vermeyeceğini açıkladı

İSTANBUL (AA) - Coca-Cola İçecek AŞ (CCI), Coca-Cola Beverages Africa (CCBA) hisseleri için teklif vermeyeceğini duyurdu.

Coca-Cola İçecek AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamasında Coca-Cola İçecek'in, CCBA hisselerinin The Coca-Cola Company'den (TCCC) satın alınmasıyla ilgili olarak kapsamlı değerlendirmesini tamamladığı bildirildi.

Değerlendirmenin ardından, henüz belli olmamakla beraber, gelecekte çıkabilecek bölgesel fırsatların, potansiyel olarak CCI için stratejik açıdan daha uygun olacağı sonucuna varıldığı kaydedilen açıklamada, "Bu kapsamda CCI, TCCC ile birlikte, diğer coğrafyalardaki uygun bölgesel genişleme fırsatlarını değerlendirmeye devam edecek olup, CCBA için bir teklif vermeyecektir." ifadesine yer verildi.

İzmir Çeşme'deki yangın giderek büyüyor Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Tıra arkadan çarpan Mercedes C200 pert oldu Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu