Çin'de yeni karar: Metro, tramvay, otobüs yasak!

Çin yönetimi, giderek büyük bir tehlike halini almaya başlayan Korona Virüs'e karşı yeni bir karar daha aldı. Buna göre Vuhan eyaletinde toplu ulaşım yasaklandı.

Çin'de ortaya çıkarak dünyaya yayılan korona virüsüne karşı yeni önlemler alınıyor. Çin yönetimi, giderek büyük bir tehlike halini almaya başlayan Korona Virüs'e karşı yeni bir karar daha aldı. Buna göre Vuhan eyaletinde toplu ulaşım yasaklandı.

6 ÜLKEYE YAYILDI

Dün itibariyle Hong Kong Özel İdari Bölgesi ve Makao Özel İdari Bölgesi’nde birer kişide saptanan virüs, bununla birlikte ABD, Japonya, Güney Kore’de 1’er kişide, Taylan’da 3 kişide tespit edildi.

İzmir Çeşme'deki yangın giderek büyüyor Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Tıra arkadan çarpan Mercedes C200 pert oldu Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu