Çin'de kömür madenindeki göçük

- Madende mahsur kalan 17 işçinin öldüğü belirlendi

PEKİN (AA) - Çin'in kuzeydoğusunda geçen hafta yaşanan maden kazasında mahsur kalan 17 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Şinhua ajansının haberine göre, Heylongciang eyaletinde geçen hafta bir kömür ocağında çıkan yangın ve daha sonra oluşan göçük nedeniyle mahsur kalan madencilerin tamamının yaşamını yitirdiği belirlendi.

Yangın, madendeki elektrik tellerinin alev alması sonucu çıkmış ve işçilerin çalıştığı ocağın tavanı çökmüştü. Göçükten 256 maden işçisi kurtarılmış, 17 işçi ise mahsur kalmıştı.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Tatil için en çok aranan ülke Türkiye