Cihan Emir Parlak neden öldü? Babasından duygulandıran açıklama

Cihan Emir Parlak, deprem sonrasında morallerin yerine gelmesine vesile olan nadir isimlerden biriydi. Tanju Çolak'ın hastanede ziyaret ettiği Parlak, güler yüzüyle herkese moral olmuştu. Ancak aradan geçen süre zarfında Parlak için her şey daha da kötüye gitti ve acı haber geldi.

Cihan Emir Parlak neden öldü, ölüm sebebi belli oldu mu soruları bugün merakla soruluyor. Kahramanmaraş merkezli büyük depremler esnasında enkaz altında kalan ve daha sonra kurtarılan Parlak, tedavi için hastaneye yatırılmıştı. Parlak, enkaz altından 2 bacağını kaybederek çıkarılmıştı. 12 yaşındaki çocuğun hastanede kameralara gülümsemesi ise deprem sonrasında herkese moral olmuştu. Ancak gelinen noktada Parlak'tan acı haber geldi. Peki, Cihan Emir Parlak neden öldü?

CİHAN EMİR PARLAK NEDEN ÖLDÜ?

Cihan Emir Parlak tedavi gördüğü hastanede daha fazla hayata tutunamayarak hayatını kaybetti. Adıyaman'da enkaz altından çıkarılan ancak iki bacağını kaybeden ve bir süredir Ankara'da tedavi gören 12 yaşındaki Cihan Emir Parlak hayatını kaybetti. Galatasaray taraftarı olan Cihan; Muslera, Kerem Aktürkoğlu ve sarı-kırmızılıların başkanı Dursun Özbek ile telefonda görüşmüştü. Eski futbolcu Tanju Çolak da Cihan'ı hastanede ziyaret ederek, imzalı forma hediye etmişti.

Cihan Emir Parlak neden öldü

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerde Adıyaman'da enkaz altında kalan ve 62. saatte kurtarılan Cihan Emir Parlak yaşamını yitirdi. Ankara'da tedavi altına alınan fakat iki bacağını kaybeden Cihan Emir, aynı zamanda Galatasaray taraftarıydı. Cihan, sarı-kırmızılı futbolcular Muslera ve Kerem Aktürkoğlu'yla telefonda görüntülü görüşmüştü. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile de konuşan Cihan Emir, İstanbul'a gelip Fenerbahçe maçını tribünde izlemek istediğini söylemiş, Dursun Özbek de Cihan'a, "Fenerbahçe maçına sizi getireceğim, şampiyonluk maçı olacak" ifadelerini kullanmıştı.

Türk futbol tarihinin en golcü oyuncusu olan Tanju Çolak da Cihan Emir Parlak'ı Ankara'da tedavi gördüğü hastanede ziyaret etmişti. Çolak, Cihan'a tüm takım imzalı Galatasaray forması hediye etmiş ve Florya Metin Oktay Tesisleri'ne götürerek sarı-kırmızılı futbolcular ve Teknik Direktör Okan Buruk ile tanıştıracağının sözünü vermişti.

BABASINDAN DUYGULANDIRAN SÖZLER

Depremin yaşandığı 6 Şubat'ta köyde olduğunu ve depreme uyanıkken yakalandığını anlatan Nevrez Parlak, deprem anında tüm ailesi ile birlikte çok korktuklarını anlattı. Oğlunun hastane sürecini gözyaşları içerisinde anlatan baba Nevrez Parlak, artık Cihan Emir için Galatasaraylı olduğunu belirterek, "Enkaz altında eşim Eda, kızım Ekin ve oğlum Fahri Fırat'ı kaybettim. Cihan Emir benim için teselli oldu. Cihan da gidince şimdi bütün ailemi kaybettim. Deprem gecesi ben köydeydim.

Cihan Emir Parlak neden öldü? Babasından duygulandıran açıklama

Deprem anında da ayaktaydım, sarsıntı şiddetini yaşayınca kalkıp şehre baktım ışıklar kapalıydı. Duramadım arabaya bindim. Tabii Allah kimseye yaşatmasın o manzarayı da kimse yaşamasın. Savaş olsa düşman belli, bir şeyler yaparsın belki ama bunda elin kolun bağlı. Şu anda nasıl oturuyorsak biz ilk iki günde öyle oturuyorduk. Yağmurda o soğuk havada kalkıyorsun balyozla vuruyorsun, yoruluyorsun, geliyorsun, dayanamıyorsun bir daha kalkıyorsun. Senin kardeşin balyozu alıyor o devam ediyor çaresizliğin dibini yaşıyorsun. Onlar o enkazın altında sen sadece elin kolun bağlı izliyorsun" dedi.

 "ARTIK BEN DE GALATASARAYLIYIM"

Umudun kendilerine sadece Cihan'ı verdiğini belirten Nevrez Parlak, "Ben enkazda dedim ki Allah’ım senden sadece bir tane istiyorum diye dua ettim. Bütün akrabalarımız ile sevindik herkes gittim ama sadece Cihan kalmış. Adıyaman'da ampute oldu. Cihan'ın iki ayağı da gitti. Sonraki gün dördüncü gün ambulans uçakla Ankara'ya götürdük. İyi idi tedavi de güzel devam ediyordu, hatta biz fizik tedaviye geçtik. Oradaki hocalarla görüşüyorduk. Her şey çok iyi idi. Gerçekleri anlatmak sürecinde psikolog sağlığı yerine kavuştu, her şeyi anlatabilirsiniz deyince üç defa içeriye girdim anlatmak için ama öyle anlatmak kolay bir şey değildi benim için. Oraya Galatasaray Kulübü geldi o gerçekleri anlattığımız gün Galatasaraylılar oraya geldi. Çocuk her şeyi öğreniyor, anlatıyoruz. Üstüne Galatasaraylılar geldi moral verdi toparladı kendini. Biz sadece moral desteği bekliyorduk. Sağ olsunlar onu da yaptılar. Muslera'ya zaten hayrandı Icardi'yi severdi. Ben Beşiktaşlıyım. Babacım sen çık enkazdan, ben de Galatasaraylı olurum. Çevresine sürekli hepimiz Galatasaraylıyız, bir tek babam Beşiktaşlı derdi. Onu bir türlü Galatasaraylı yapamadık gitti diyordu. Artık ben oğlum Cihan için Galatasaraylıyım" diye konuştu.

İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu "AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti