CIA Başkanı'ndan tehdit gibi açıklama

15 Temmuz darbecilerinin mağlup edilmesinden sonra ABD Merkezi Haberalma Teşkilatı CIA Başkanı John Brennan'dan tehdit gibi açıklama geldi.

Önceki gün İstihbarat ve Ulusal Güvenlik İttifakı toplantısına katılanJohn Brennan, “Son birkaç yıldır Türkiye'de siyaset sahnesinde önemli şeyler yaşanıyor. Erdoğan gün geçtikçe gücünü konsolide ediyor ve otoriterleşiyor. Darbe girişimi sonrası Türkiye'de gerilmeler yaşanacak” ifadesini kullandı.

'Türkiye'deki darbede CIA'nin rolü' ile ilgili bir soruya ise kaçamak cevap veren Brennan "Erdoğan karşıtlığından haberdardık" karşılığını verdi.
 
3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Tatil için en çok aranan ülke Türkiye