Cepten kontrol edilebilen biberon yaptılar

Cep telefonuna indirilen uygulama üzerinden ısısı kontrol edilebilen biberon yaptılar.

Bebeklere her yerde ve her zaman ılık ya da sıcak mama verememe endişesi taşıyan anne-babaları düşünen yeni bir cihaz üretildi.

Ünlü iş insanı Murta Ülker'in LinkedIn sayfası üzerinden haberini verdiği bu yeni teknolojik cihazı Ember Technologies üretiyor.

Ülker, anne-babalar için önemli bir açığı kapatan bu teknoloji harikası cihaz için, "Taşınabilir bir sisteme sahip, yani her yere sizinle gelebiliyor. 4 saate kadar mamayı/sütü soğuk muhafaza edebiliyor ve istediğiniz zaman da bir tuşa basarak ya da uygulama üzerinden vücut sıcaklığında mamayı/sütü sağlayabiliyor. Pratik di mi" ifadelerini kullandı.

Ülke mesajında şunları söyledi: Ebeveyn olmanın doğasında hep biraz da endişe var, o yüzden hayatı kolaylaştıracak yenilikler çok daha kıymetli oluyor… Neden bahsettiğimi soracak olursanız; sıcaklığı tamamen kontrol edebildiğiniz bir biberondan bahsediyorum.
Taşınabilir bir sisteme sahip, yani her yere sizinle gelebiliyor. 4 saate kadar mamayı/sütü soğuk muhafaza edebiliyor ve istediğiniz zaman da bir tuşa basarak ya da uygulama üzerinden vücut sıcaklığında mamayı/sütü sağlayabiliyor. Pratik di mi...

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ember (@ember)'in paylaştığı bir gönderi

Arnavutköy'de kura öncesi fiyatlar arttı Lüks düşkünü vekillere sert çıktı 8 yıl aradan sonra bir ilk Kılıçdaroğlu ve Akşener'den sonra Karamollaoğlu da Krefeld’de tarihi gün: Açıktan ilk ezan okundu TBMM Başkanından partiler "Yeni Anayasa" ziyareti