Cemre Demirel kimdir? Cemre Demirel ne dedi?

Cemre Demirel'in kim ve nereli olduğunun yanısıra Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ne söylediği de merak ediliyor.

This browser does not support the video element.

Cemre Demirel kimdir? Kılıçdaroğlu hakkında ne dedi, AK Parti mitinginde neden gösterildi soruları bu aralar merakla soruluyor. 

AK Parti'nin "Büyük İstanbul Mitingi"nde Cemre Demirel videosu da gösterildi.

CEMRE DEMİREL KİMDİR, NE DEDİ?

Demirel videosunda, Kılıçdaroğlu'na seslenerek, aday olmaması gerektiğini, bu ülkede sevilen bir tip olmadığını ısrarla anlatmaya çalışıyor. 

AK Parti mitinginde Demirel'in videosu yayınlandıktan sonra Kılıçdaroğlu da kendi Twitter hesabından bir açıklama yaparak Cemre Demirel'e tepki gösterilmemesini istedi.

Cemre Demirel ya da internet dünyasına bilinen ismiyle msikkofield, 1989 yılında dünyaya gelmiştir. Babası Ali Demirel'in erken yaşta vefat etmesiyle amcasıyle sıkı bağ kurmuştur. Amcası Ahmet Demirel'in kültür seviyesinin oldukça iyi olması Cemre Demirel'e de tesir etmiş ve bu blog yazarı ilginç görüşleriyle, fikirleriyle binlerce okuyucunun takip ettiği bir yazar haline gelmiştir. İlluminatı, HAARP ve Elon Musk gibi ilgi çekici konularda yazan Cemre Demirel, esas ününü kimliğini dahi açıklamayarak anonim bir şekilde yürüttüğü michael sikkofield ismindeki blogspotunda kazanmıştır. Ardından geçen yıllarda kendisini geliştiren Demirel, Galatasaray Üniversitesi'nde eğitim görmüştür. Kalemi oldukça kuvvetli olan bu genç adam, "Bir başka din tasavvuf" ve "Piyon: Gercekle basedemiyorsan, yalanlardan bir kule kur" kiaplarını yazmıştır. 

CEMRE DEMİREL KANSER Mİ?

Cemre Demirel bir canlı yayın sırasında testis kanserine yakalandığını açıklayarak şu ifadeleri kullanmıştır: "Hiç hesapta yoktu şimdi söyleyeceğim. Biraz kötü bir haber. Ben kanserim, testis kanseriyim. Bir ay önceydi şikayetim, bugün patoloji sonuçları geldi ve kesin kanserim, mix bir kanser. Haftaya sanırım kemoterapim başlayacak. O çok övdüğünüz saçlarım gidecek muhtemelen. Testis kanseri çok ölümcül bir kanser değil. İlk 5 yılda %5 öldürme riski var. Ama riskli olan şey sıçrama. Metastaz yapıp yapmayacağı mesele. O yüzden her şeye karşı kemoterapiye gidilecek."

En Hamarat Benim 9 Şubat kim kazandı? Her çiftçinin en büyük hayali Erikli reklam şarkısı "dağlar" kim söylüyor? Mal varlığına el konulan fenomen böyle ağladı Yücel Arzen'in Youtube'dan kaldırılan şarkısı Mehmet Akif Ersoy'a İsrail'de saldırı