Çaykur Rizespor'da Süper Lig sevinci

- Yeşil-mavili ekip, Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında Ümraniyespor'u yenerek, bitime 1 hafta kala Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi - Karşılaşma sonunda Çaykur Rizespor'un oyuncuları ve teknik heyeti büyük sevinç yaşadı


İSTANBUL (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasıda Ümraniyespor'u deplasmanda 1-0 yenen Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.

Ligin tamamlanmasına 1 hafta kala puanını 66'ya çıkararak liderlik koltuğundaki yerini koruyan yeşil-mavili ekip, gelecek sezon Spor Toto Süper Lig'de yer alma hakkını da elde etti.

Süper Lig'den 2016-2017 sezonu sonunda küme düşen Çaykur Rizespor, bir sezon aradan sonra tekrar bu kulvarda yerini almayı başardı.


- Maç sonu büyük sevinç


Çaykur Rizesporlu oyuncular, teknik heyet ve idareciler, Ümraniyespor müsabakasının tamamlanmasıyla saha içinde büyük sevinç yaşadı.

Saha içinde toplanan yeşil-mavili ekibin oyuncuları birbirlerine sarılarak başarılarını kutlarken, ardından taraftarlarının bulunduğu tribüne gitti.

Oyuncular ve teknik heyet, taraftarlarla karşılıklı tezahüratlar yaptı.




Hava sıcaklıkları bir anda düşecek İşsizlik oranı yüzde 8,6'ya kadar geriledi AK Parti "Neden oy vermediniz" anketi yaptırdı Dolar uzun aradan sonra 32 TL'nin altına geriledi Evlilik kredisi 10 gün sonra hesaplara yatıyor Bitcoin Volatilitesi Azalıyor