Çaykur Rizespor, yeni sezona Erzurum'da hazırlanacak

Çaykur Rizespor, 2014-2015 futbol sezonu için Erzurum'da kampa girecek. Mavi - yeşilli takım, ikinci etap çalışmalarını ise Avusturya'nın Tyrol bölgesinde gerçekleştirecek.Kulüpten yapılan açıklamada, Çaykur Rizespor'un; yapılacak sağlık...

Çaykur Rizespor, 2014-2015 futbol sezonu için Erzurum'da kampa girecek. Mavi - yeşilli takım, ikinci etap çalışmalarını ise Avusturya'nın Tyrol bölgesinde gerçekleştirecek.

Kulüpten yapılan açıklamada, Çaykur Rizespor'un; yapılacak sağlık kontrollerinin ardından 10 Temmuz Perşembe saat 14.00’da Erzurum Xanadu Snow White Hotel'de toplanacağı belirtilerek, şöyle denildi: "Kampın ikinci haftasında hazırlık maçları yapacak olan takımımız; 26 Temmuz Cumartesi günü Erzurum’daki çalışmalarını tamamlayacak.

3 günlük istirahat süresinin ardından takımımız, yurtdışı kampı için 30 Temmuz 2014 pazartesi günü konaklayacağı Avusturya’nın Tyrol bölgesine geçerek Seefeld’de bulunan Hotel Tyrol-Alpenhof’da 12 Ağustos Salı gününe kadar kamp yapacak. Yurtdışı kampımız boyunca en az 3 hazırlık maçı şimdiden kesinleşmiş durumda. Takımımız yurda söndükten sonra Spor Toto Süper Lig maçları için çalışmalarına Mehmet Cengiz Tesisleri'nde devam edecek."

CİHAN

Arnavutköy'de kura öncesi fiyatlar arttı Kılıçdaroğlu ve Akşener'den sonra Karamollaoğlu da Sudan liderinin oğlu Ankara'da toprağa verildi Krefeld’de tarihi gün: Açıktan ilk ezan okundu İliç'teki kayıp işçilerden ikisi daha ölü bulundu Ekmek spekülatörleri yeniden devrede