Çanakkale'de 27 kaçak yakalandı

- Organizatör oldukları belirlenen 2 kişi gözaltına alındı

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde, yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmeye çalışan 27 yabancı uyruklu yakalandı.

İhbarı değerlendiren İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ayvacık'ın Kozlu köyü sahiline operasyon düzenledi.

Operasyonda, bir minibüsten inen, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Güney Afrika Cumhuriyeti, İran, Kamerun, Afganistan ve Kongo uyruklu 27 kişi yakalandı.

Ayvacık Jandarma Komutanlığına getirilip ifadeleri alınan kaçaklar, daha sonra Yabancılar Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

Operasyonda, bir bot ve bot motoru ile çok sayıda can yeleği ele geçirildi.

Organizatör oldukları tespit edilen 2 zanlı ise gözaltına alındı.

Taşlar arasında bir "Yakut" İzmir Çeşme'deki yangın giderek büyüyor Tıra arkadan çarpan Mercedes C200 pert oldu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Yarasanın ısırdığı adam öldü Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu