Bursaspor: Yaralı taraftarımız yok

Beşiktaş'taki patlamadan sonra bir açıklama yapan Bursaspor, patlamadan önce ayrıldıklarını belirtti

Bursaspor Kulübü, Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınlarındaki patlama öncesinde taraftarlarının stattan ayrıldığını bildirdi.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Vodafone Arena'da oynanan karşılaşma sonrası yeşil-beyazlı taraftarların yer aldığı deplasman tribünü yakınlarında patlama yaşandığı belirtildi.

Açıklamada, "Yaşanan patlamadan yaklaşık 5 dakika önce taraftarlarımızın o bölgeden ayrıldığı bilgisi tarafımıza ulaşmıştır. Bu akşam Vodafone Arena'da bulunan tüm sporseverlere, bizim ve sporseverlerin güvenliği için patlama yaşanan bölgede bulunan güvenlik güçlerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaralanan güvenlik güçlerine ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz." denildi.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu Yarasanın ısırdığı adam öldü