Bodrum'da makilik alanda yangın

- Muğla'nın Bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan ve yerleşim yerlerine kadar ulaşan yangın, havadan ve karadan yapılan müdahaleyle söndürüldü

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde, makilik alanda çıkan yangın, havadan ve karadan yapılan müdahaleyle söndürüldü.

İlçeye bağlı Yalıkavak Mahallesi'ndeki makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarında etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın, yerleşim yerlerine kadar yaklaştı.

Yangına, Milas Orman İşletme Müdürlüğüne ait iki uçak ve bir helikopter havadan, çok sayıda arazöz ve itfaiye ekibi de karadan müdahale etti.

Yoğun çalışmalar sonucunda kontrol altına alınan yangında, yaklaşık bir hektarlık makilik alan zarar görürken, vatandaşlar bir süre panik yaşadı.

Soğutma çalışmalarının karadan devam ettiği yangınla ilgili güvenlik güçlerince soruşturma başlatıldı.

Taşlar arasında bir "Yakut" İzmir Çeşme'deki yangın giderek büyüyor Tıra arkadan çarpan Mercedes C200 pert oldu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Yarasanın ısırdığı adam öldü Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu