Bitlis merkezli FETÖ/PDY operasyonu

- Bitlis merkezli 5 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda 9 kişi gözaltına alındı

BİTLİS (AA) - Bitlis merkezli 5 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"FETÖ/PDY silahlı terör örgütü il yapılanması içerisinde faaliyet gösterdikleri şüphesiyle dün, Bitlis merkezli Gaziantep, Diyarbakır, Mardin ve Siirt'te gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda çeşitli illerde aktif kamu görevlisi olarak çalışan 9 kişi gözaltına alınmıştır."

Açıklamada, terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdikleri eylemlere karşı mücadelenin, halkın desteğini alan güvenlik güçlerince kararlıkla devam edeceği vurgulandı.

Arnavutköy'de kura öncesi fiyatlar arttı Lüks düşkünü vekillere sert çıktı 8 yıl aradan sonra bir ilk Kılıçdaroğlu ve Akşener'den sonra Karamollaoğlu da TBMM Başkanından partiler "Yeni Anayasa" ziyareti Enerji şirketlerinden motorin ve benzine gizli zam