Bitlis merkezli FETÖ/PDY operasyonu

- 3 zanlı gözaltına alındı

BİTLİS (AA) - Bitlis merkezli 6 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamada, Bitlis Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, FETÖ/PDY'nin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"FETÖ/PDY terör örgütünün 'il mahrem' yapılanmasının faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde, dün Ankara, İstanbul, Tekirdağ, Şanlıurfa ve Van'da 5 şüphelinin yakalanması için eş zamanlı operasyon gerçekleştirilmiştir. Operasyonda, H.A, F.Ö, C.A.K. gözaltına alınmıştır. 2 şüphelinin yakalanması için de çalışmalar devam etmektedir."

Açıklamada, terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdikleri eylemlere karşı mücadelenin, halkın desteğini alan güvenlik güçlerince kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Şubat paşalarını affetti Selahattin Demirtaş'a 42 yıl hapis cezası Tamamen dondurulmuş beyin tekrar çalıştırıldı 6-7 Ekim olayları davasında karar çıktı Aracını ilana koyan pişman olup geri çekiyor Aile hekimlerine yeni ilaç yazma yetkisi