Beşiktaş'ta Önder Özen istifasını Başkan Orman'a sundu

Beşiktaş'ta Futbol Genel Direktörlüğü görevinden istifa kararı alıp İstanbul'a dönen Önder Özen, Başkan Fikret Orman ile biraraya geldi ve istifasını verdi. Kulübün Akaretler'deki kulüp binasına gelen Özen, Başkan Orman ile yaptığı...

Beşiktaş'ta Futbol Genel Direktörlüğü görevinden istifa kararı alıp İstanbul'a dönen Önder Özen, Başkan Fikret Orman ile biraraya geldi ve istifasını verdi.

Kulübün Akaretler'deki kulüp binasına gelen Özen, Başkan Orman ile yaptığı toplantıda istifa dilekçesini verdiğini ve dostça ayrıldığını söyledi.

İstanbul'a geldiğinde Başkan Orman ile bir kez daha görüşen Özen, "Ailem ve dostlarımla görüşerek kesin kararımı vereceğim ve kararımı kamuoyu ile paylaşacağım." demişti.

Başkan Fikret Orman ile Önder Özen Akaretler'deki kulüp binasında biraya geldi. İkili kısa süren görüşmenin ardından Özen, istifa dilekçesini vererek kulüp binasından çıktı. Özen, istifasının kabul edildiğini de söyledi.

CİHAN

Tamamen dondurulmuş beyin tekrar çalıştırıldı Erkan Yolaç hayatını kaybetti Cevdet Yılmaz'dan "tasarruf" açıklaması Aracını ilana koyan pişman olup geri çekiyor Aile hekimlerine yeni ilaç yazma yetkisi Aldığı cezadan sonra Demirtaş'tan ilk yorum