Beşiktaş, lig öncesi 6 maç yaptı

- Yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet ve 2 beraberlik alan siyah-beyazlı takım, Turkcell Süper Kupa'da penaltı atışları sonucunda Galatasaray'a yenildi


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonu öncesi 5 hazırlık ve 1 resmi maç yaptı.

Ligin son şampiyonu siyah-beyazlı takım, İstanbul'daki hazırlıklarının ardından Avusturya kampındaki çalışmalarla sezona hazır hale gelmeye çalıştı. Avusturya kampında 3 hazırlık maçı yapan Beşiktaş, 2 beraberlik ve 1 galibiyet aldı. Siyah-beyazlı ekibin, Almanya'nın Hoffenheim takımıyla Avusturya kampında yaptığı karşılaşma yoğun yağmur nedeniyle 53. dakikada tatil edilmişti.

Hazırlıkların son bölümünü bir kez daha İstanbul'da gerçekleştiren siyah-beyazlılar, buradaki 2 hazırlık maçını ise kazanmayı bildi.

Beşiktaş hazırlık maçlarında 9 kez rakip fileleri havalandırdı.


- Süper Kupa'yı Galatasaray'a kaptırdı


Siyah-beyazlı takım, lig öncesi ilk resmi maçını Turkcell Süper Kupa'da Galatasaray ile oynadı.

Konya'da yapılan karşılaşmanın normal süresi 0-0 ve uzatma bölümü 1-1 beraberlikle tamamlanırken, penaltı atışlarında rakibine 3-0 mağlup olan Beşiktaş, kupayı rakibine kaptırdı.


- Beşiktaş'ın maçları


Beşiktaş'ın sezon öncesi yaptığı hazırlık ve resmi maçlarda aldığı sonuçlar şöyle:

Hazırlık maçları

Beşiktaş-El Hilal: 1-1

Beşiktaş-Hoffenheim: 0-0

Beşiktaş-Eibar: 3-0

Beşiktaş-Beylerbeyi: 4-0

Beşiktaş-Olympiakos: 1-0

Turkcell Süper Kupa

Beşiktaş-Galatasaray: 0-0 (1-1 uzatma/0-3 penaltı)

Nikah memuru imamın dua etmesine engelledi Ekonomide önlemler meyvesini veriyor Türkiye'nin ikinci uzay yolculuğu başlıyor Atanacak öğretmen sayısı açıklandı Kripto paralardan iki ayrı vergi alınacak Gazze'nin dünyaya açılan tek kapısı işgal edildi