Batı Şeria'daki olaylar

- Filistinliler, işgal altındaki Batı Şeria'da iki İsrail askerini yaralayarak, askerlerden birinin silahını aldı

KUDÜS (AA) - Filistinlerin, işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin kentine gelen İsrail askerlerini yaralayarak askerlerden birinin silahını aldığı bildirildi.

İsrail ordu sözcüsü Avichay Adraee, AA muhabirine yaptığı açıklamada, askeri bir aracın yanlışlıkla Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin kentine girdiğini, araca burada Filistinliler tarafından taş atıldığını söyledi.

Olay sırasında yaralanan iki İsrail askerinin hastaneye kaldırıldığını ve askerlerden birinin silahının "çalındığını" belirten Adraee, aracın İsrail savunma Bakanlığına bağlı birimlerce bölgeden çıkarıldığını aktardı.

Filistin makamlarından konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Tatil için en çok aranan ülke Türkiye