Basketbol: 2017 Avrupa Şampiyonası Elemeleri

- Slovenya: 113 - Kosova: 68


LJUBLJANA (AA) - 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemeleri kapsamında, E Grubu'nda oynanan maçta Slovenya, Kosova'yı 113-68 mağlup etti.

Slovenya'nın başkenti Ljubljana'daki Uluslararası Spor Arenası'nda oynanan maçta, ilk yarı 64-31 ev sahibi ekibinin üstünlüğü ile geçildi ve Slovenya 45 sayı farkla karşılaşmadan galip ayrıldı.

Slovenya'da Goran Dragic 22 ve Zoran Dragic 17 sayı bulurken, Kosova'da Dardan Berisha 21, Fisnik Rugova 14 sayıyla oynadı.

Bu arada, Kosova'nın geçtiğimiz yıl mart ayında FIBA'ya "tam üye" olmasının ardından, bu akşam ilk resmi maçına çıkması "tarihi" olarak değerlendirildi.
E Grubu'nda Ukrayna, Slovenya ve Bulgaristan ile yarışan Kosova, eleme karşılaşmaları kapsamında 3 Eylül'de evinde Ukrayna'yı konuk edecek.


3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Tatil için en çok aranan ülke Türkiye