Başkentte uyuşturucuyla mücadele

- Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen çalışmalar kapsamında bir haftada 21 kişi tutuklandı

ANKARA (AA) - Başkentte uyuşturucuyla mücadele kapsamında bir haftada 21 kişi tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce kent genelinde 2-8 Temmuz tarihlerinde uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında 25 olaya müdahale edildi.

Uyuşturucu imal etme ve ticaretini yapma suçundan 31, uyuşturucu kullanma veya bulundurmak suçundan 38, diğer suçlardan ise 3 olmak üzere 72 kişi hakkında işlem yapıldı.

Şüphelilerden 40'ı Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla serbest bırakılırken, 21'i tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Gözaltına alınan 7 şüpheli adli kontrolle, 3 zanlı savcılıktan, 1 şüpheli ise mahkemeden serbest bırakıldı.

Ekiplerce yapılan aramalarda 9 gram esrar, bin 139 gram eroin, 4 gram kokain, 7 Hint keneviri kökü, 98 sentetik uyuşturucu hap, 8 sentetik hap, 88 gram sentetik uyuşturucu, 172 gram skunk, 2 hassas terazi ile uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 4 bin 850 lira ele geçirildi.

Hava sıcaklıkları bir anda düşecek Konvoy, makam araçları yerine otobüs Evlilik kredisi 10 gün sonra hesaplara yatıyor Öğretmene dokunan anında tutuklanacak Bağımsız Filistin için önemli bir adım Hücrelerin DNA'sını bile değiştiriyor