Başkentte silah kaçakçılarına operasyon

- Silah kaçakçısı oldukları belirtilen 12 şüpheli gözaltına alındı, 11 tabanca, 2 tüfek, 13 şarjör ve bu silahlara ait 394 fişek ele geçirildi

ANKARA (AA) - Başkentte düzenlenen operasyonda silah kaçakçısı oldukları belirtilen 12 şüpheli gözaltına alınırken, 11 tabanca, 2 tüfek, 13 şarjör ve bu silahlara ait 394 fişek ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il dışından temin ettikleri ruhsatsız silahları Ankara'da satmaya çalıştıkları öğrenilen kişilere yönelik çalışma başlattı.

Kimlik ve ikamet adresleri tespit edilen şüphelilerin yakalanması amacıyla gerçekleştirilen 4 ayrı operasyonda, 12 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin ev, iş yeri, araç ve üst aramalarında 2'si kurusıkıdan bozma 11 ruhsatsız tabanca, biri pompalı 2 tüfek ile bu silahlara ait 13 şarjör ve 394 fişek ele geçirildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği, silah kaçakçılarına yönelik operasyonların ise süreceği belirtildi.

Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu Yarasanın ısırdığı adam öldü 3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında