Başbakan Yıldırım, Mesut Barzani ile görüştü

Almanya'da bulunan Başbakan Binali Yıldırım, IKBY Başkanı Barzani ile 40 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdi.

Sonhaberler | Haber Merkezi 

Başbakan Binali Yıldırım'ın, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani ile görüştü. Münih'teki bir otelde gerçekleşen görüşme, TSİ 13.45'te başladı. Görüşme yaklaşık 40 dakika sürdü. Görüşmede, terörle mücadele konusundaki kararlılığın vurgulandığı, terör gruplarının bölgede yol açtığı tahribat ve rahatsızlık üzerinde durulduğu bildirildi.

Görüşmeye, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Ümit Yalçın, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker ve Türkiye'nin Berlin Büyükelçisi Ali Kemal Aydın da katıldı.

İzmir Çeşme'deki yangın giderek büyüyor Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Tıra arkadan çarpan Mercedes C200 pert oldu Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu